Romanian Bookmakers susține Victory Cup pentru al treilea an consecutiv

Categories: Opinii

Untitled designPatronatul Organizatorilor de Pariuri din România, Romanian Bookmakers, continuă să fie partenerul oficial al turneului de minifotbal, Victory Cup. Romanian Bookmakers înţelege importanţa acestei pasiuni, astfel că este, pentru al treilea an consecutiv, sprijinul celei mai importante competiţii de acest gen din România, competiţie dedicată exclusiv amatorilor de fotbal.

Printre cei angrenaţi în această competiţie se regăsesc şi foarte mulţi pariori. Pasiunea pentru sport trebuie să se manifeste în primul rând prin a-l practica şi abia apoi prin a-l comenta sau a paria pe evenimentele disputate de profesionişti. Victory Cup reprezintă o manifestare a sportului de masă. Împărtăşim aceleaşi prinicipii cu Victory Cup şi vom susţine și în 2018 această competiţie pentru că propune, în primul rând doar pasiune”, a declarat Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.

Victory Cup este un campionat de minifotbal dedicat amatorilor de fotbal, ajuns la a opta ediție si care se desfașoară, sub egida Federației de Minifotbal din Romania, în Bucuresti, la Smart Arena, din zona Plaza Mall. În prezent, la Victory Cup sunt înscrise 63 de echipe și, deci, participă peste 1300 de jucători, toți iubitori de fotbal, de sport, de mișcare. Printre echipele înscrise face parte și „Pronostic Sportiv”, pentru care evoluează foști fotbaliști profesioniști, retrași din activitate după cariere în urma cărora au scris pagini importante din istoria Ligii 1. Câteva nume din această categorie sunt: Petre Marin, Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Nicu Epaminonda, Nicolae Constantin, Bogdan Pătraşcu, Ionel Dănciulescu, Cătălin Liţă, Sorin Paraschiv şi mulţi alţii.

Author: rombook_makers