Cornel Hodorogea va modera unul dintre panelurile de la CEGS20

Categories: Opinii,Standard

Screen-Shot-2020-02-17-at-18.23.05Cornel Hodorogea, Vicepreședinte al Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România și Director General al firmei de pariuri Excelbet, va modera unul dintre panelurile de la CEGS20.

Una dintre sesiunile de dezbateri din cadrul Central European Gambling Summit 20, ce va avea loc la București între 10 și 11 martie în luxoasele saloane de la Magic Place Grant va fi moderată de Cornel Hodorogea, Director General Excelbet și Vicepreședinte al Romanian Bookmakers, Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.

Sesiunea moderată de Cornel Hodorogea, intitulată „The bets of the future”, va avea drept temă principală pariurile, dar și dezvoltarea lor.

Cornel Hodorogea este în prezent Directorul General al firmei de pariuri tradiționale Excelbet și are o experiență de peste 23 de ani în domeniul pariurilor sportive. Având cea mai lungă perioadă de activitate în domeniu, Cornel Hodorogea a implementat primul sistem informatic de acceptare a pariurilor sportive și, de-a lungul anilor, a inovat și dezvoltat multiple funcționalități și sisteme de joc ce sunt adoptate în acest moment drept standarde pentru industrie.

Începând cu anul 2017 a fost ales în funcția de Vicepreședinte al Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România și a devenit membru în Consiliul Consultativ al ONJN. Din această poziție, a fost implicat activ în reprezentarea industriei, în imbunătățirea conformării la legislația în vigoare și la amendarea acesteia în raport cu realitățile pieței.

Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România este partener al Central European Gambling Summit 20 (CEGS20), eveniment ce va avea loc între 10 și 11 Martie, la Magic Place Grant din București.

Author: rombook_makers