Liviu Popovici: „Vaccinarea este singura şansă să revenim acolo unde am fost!”

Categories: Opinii,Standard

Liviu Popovici, președintele Romanian Bookmakers a fost, miercuri, 5 mai, invitatul zilei la DeCe News unde a vorbit despre campania de încurajare a vaccinării demarată de industria de jocuri de noroc din România și despre ceea ce face industria pentru ca informaţiile reale despre beneficiile vaccinării să ajungă acolo unde trebuie, respectiv la angajați, clienți, familiile acestora și întreaga populație.

Nu putem aștepta totul doar de la stat, de la Guvern pentru că este interesul nostru comun, dacă ne implicăm cu toții vom ajunge la acea masă critică și rată de imunizare care ne va permite să revenim la relaxarea suficientă să repornim la nivel maxim motoarele economiei. Și atunci ne va fi bine tuturor, intrăm într-un carusel al efectelor pozitive care ne va aduce cel puțin la nivelul anului 2019. Vă rog, mergeţi, vaccinaţi-vă, pentru că este singura noastră şansă să revenim acolo unde am fost!”, a transmis la finalul emisiunii Liviu Popovici.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:

Industria jocurilor de noroc este singura industrie care a ales să investească într-o campanie națională pro-vaccinare. Investiția este neașteptată în contextul în care aceasta a funcționat doar o singură lună în 2021, iar pierderile financiare sunt imense, atât pentru organizatori, cât și la bugetul statului (2.45 milioane euro/zi).

Pentru prima oară, cele mai importante 20 de companii din industria de pariuri și noroc au renunțat la concurență și lucrează pentru o miză comună. Pe Facebook, în total, aceste companii au 4 milioane de urmăritori. În fiecare zi postăm un testimonial din partea unui angajat vaccinat, argumente pro vaccinare și demontăm mituri despre imunizare.

Author: rombook_makers