Romanian Bookmakers crede într-un mediu responsabil de distracție și pune accent pe ideea că pariurile sportive, precum toate celelalte tipuri de jocuri de noroc ori meciurile de fotbal trebuie să fie o experiență plăcută pentru fiecare adult. Prin urmare, ne dorim ca acestea să fie practicate cu înțelepciune. 

Membrii Romanian Bookmakers au înțeles care este modul în care trebuie să se raporteze la client și, totodată, că în aria lor de activitate trebuie să se regăsească și proiecte de responsabilitate socială.  

Strategia Romanian Bookmakers de Responsabilitate Socială (CSR) include proiecte de sprijinire a persoanelor care au depășit linia perceperii jocurilor de noroc drept mijloc de divertisment, ori proiecte de prevenţie şi de educare în problema trucării de meciuri de fotbal.

Romanian Bookmakers susține, din postura de membru fondator, Asociația Joc Responsabil, organizație ce dezvoltă și implementează programe de educare și de prevenție a dependenței de jocuri de noroc precum și de consiliere psihologică a persoanelor care au depășit limita recreațională a practicării jocurilor de noroc.

În plus, Romanian Bookmakers se implică în programe ce au drept scop educarea tinerilor jucători de fotbal în posibile situații de trucări de meciuri de fotbal, așa cum a făcut-o de exemplu în cadrul programului „Fotbal Curat” inițiat de către Federația Română de Fotbal. 

shutterstock_130378694