Romanian Bookmakers a devenit partenerul oficial al competitiei de minifotbal, Victory Cup

Categories: Opinii

IMG_2056Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România, Romanian Bookmakers, a devenit partenerul oficial al turneului de minifotbal, Victory Cup. Plăcerea de a juca fotbal este de acum promovată şi oficial de către Romanian Bookmakers.

Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România înţelege importanţa acestei pasiuni şi vine în sprijinul celei mai importante competiţii de acest gen din România, competiţie dedicată exclusiv amatorilor de fotbal.

Evenimentul de anunţare a parteneriatului a avut loc joi, 10 martie, la sala Enescu a hotelului Athenee Palace Hilton şi s-a bucurat de prezenţa a trei foşti jucători emblematici ai primului eşalon al fotbalului românesc. Este vorba despre Valentin Negru, Petre Marin şi Sorin Ghionea. Ultimii doi sunt înscrişi în competiţia de minifotbal şi fac parte din echipa Pronostic sportiv, din care mai joacă Gigel Coman, Ionuț Mazilu, Bogdan Pătraşcu, Cătălin Liţă, Sorin Paraschiv şi Adrian Neaga.

 „Suntem convinşi că printre cei angrenaţi în această competiţie se regăsesc şi foarte mulţi pariori. Pasiunea pentru sport trebuie să se manifeste în primul rând prin a-l practica şi abia apoi prin a-l comenta sau a paria pe evenimentele disputate de profesionişti. Victory Cup reprezintă o manifestare a sportului de masă. Împărtăşim aceleaşi prinicipii cu Victory Cup şi vom susţine această competiţie pentru că propune, în primul rând doar pasiune. Victory Cup nu se va regăsi niciodată în vreo ofertă de pariuri. Competiţia, suntem convinşi, va naşte, însă, confruntări la fel de aprige ca şi meciurile din fotbalul profesionist”, a declarat Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.

 “Suntem onoraţi că această competiţie are parte de un partener de încredere. Victory Cup este o competiţie foarte bine organizată, ce are o bună propagandă pentru mişcare şi fair-play. La noi în echipă predomină steliştii, eu, Ghionea, Gigel Coman, Adrian Neaga, dar avem şi un rapidist, Ionuţ Mazilu. Toată lumea vrea să ne învingă, dar mai trebuie să şi poată. Competiţia este mult mai dinamică decât pe teren mare, se întâmplă totul foarte repede. Avem antrenor, director tehnic, şi alte posturi, nu există un Gigi Becali, pentru că acum jucăm doar de plăcere. “, a spus fostul campion  naţional cu Steaua, Petre Marin.

“Încă de la început – iar cei ce ne-au urmărit s-au convins – ne-am dorit să fim cei mai buni. Prin tot ce am realizat, suntem convinşi că ne-am probat obiectivele. Începând de acum, la Victory Cup avem alături un partener de ţinută care ne va ajuta să fim şi mai puternici. Vorbim de Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România. Prin această colaborare, Victory Cup va intra într-o nouă etapă dedicată celor care doresc să îşi depăşească limitele alături de prietenii lor, într-o competiţie care promovează mişcarea şi fair-play-ul. Îi chemăm pe toţi amatorii de fotbal să vină alături de noi, în cel mai important turneu de minifotbal” a declarat Dragoş Buzatu, Administrator D&A VictoryCup.

Victory Cup este o competiție de minifotbal. Din primăvara anului 2014 și până în prezent, sub această egidă, în București s-au desfășurat patru ediții, competiții la care au participat zeci de echipe, sute de jucători, oameni de toate vârstele care iubesc mișcarea, sportul, fotbalul și doresc, într-o atmosferă de fair-play, să își hrănească pasiunea generată de sportul rege. Printre aceștia, încă de la prima ediție, s-au numărat și foști fotbaliști profesioniști, sportivi, actori, ori cântăreți.

Pe lângă competiția în sine, organizatorii Victory Cup  au fost angrenați și în mai multe evenimente caritabile, traduse prin organizarea unor turnee de minifotbal, în urma cărora s-au bucurat copii din centrele de plasament din București. Astfel, nume precum Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica, Daniel Niculae, Adrian Bumbescu, Mirel Rădoi, Dacian Varga, George Ogararu, Victoraș Iacob, Marian Aliuță, Ștefan Preda, Dan Bittman, Andrei Stoica, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Kamara, Mirel Radoi, Helmuth Dukadam, Elisabeta Lipă, Valentin Badea, Sorin Paraschiv au răspuns pozitiv și ne-au fost alături în acest deziderat.

La ediţia cu numărul cinci, în acest an, participă 40 de formații, printre care și Pronostic Sportiv, echipă din care fac parte nume cu rezonanță în fotbalul românesc, precum Petre Marin, Gigel Coman, Ionuț Mazilu, Sorin Ghionea, Bogdan Pătraşcu, Cătălin Liţă, Sorin Paraschiv sau Adrian Neaga.

IMG_2043 IMG_2048 IMG_2052 IMG_2042 IMG_2056 20160310_111004

20160310_112037

 

20160310_112926

Author: rombook_makers