Reuniunea Profesioniștilor din Gambling, un “must” în agenda oricărui manager din industrie

Categories: Opinii

Romanian Bookmakers este, pentru al doilea an consecutiv, partener al “Reuniunii Profesioniștilor din Gambling”, tradiționalul eveniment de final de an în care se dezbat cele mai ardente teme ale industriei jocurilor de noroc din România.

Tematica acestei ediții a conferinței este rodul unei foarte strânse colaborări între organizația noastră și organizatori, cu obiectivul de a oferi sesiuni de comunicare si speakeri pe subiecte de actualitate și, totodată, o dezbatere de real folos participanților.

Am urmărit, înainte de toate, prin contribuția Romanian Bookmakers în alegerea temelor să determinăm oferirea unui cât mai consistent bagaj de informații de ordin practic necesare managerilor din domeniu spre a fi aplicate în activitatea companiilor de profil.

Jocurile de Noroc și Transpunerea Directivei UE 2015/849 privind combaterea spălării banilor în legislația națională”, „Impactul aplicării Regulamentului General de Protectia Datelor (GDPR) asupra industriei pariurilor si jocurilor de noroc” sau „Creșterea eficienței în Operarea Sloturilor și a AWP-urilor” sunt doar câteva dintre temele pe care vi le oferă evenimentul găzduit de Hotel Novotel pe 7 decembrie 2017.

Prin urmare, avem credința că “Reuniunea Profesioniștilor din Gambling”, ediția a 6-a, este o conferință care trebuie să se regăsească în agenda dumneavoastră. Mai multe informații AICI.

Author: rombook_makers