Romanian Bookmakers a semnat, alături de celelalte asociații de profil, “Pactul pentru responsabilitatea industriei jocurilor de noroc”

Categories: Opinii,Standard

Sfârșitul lunii octombrie a regăsit întreaga industrie a jocurilor de noroc din România într-o nouă și întârită postură de unitate în fața proiectelor de dezvoltare și de asigurare și menținere a unui climat responsabil în acest mediu privat.

În prezența conducătorilor European Gaming and Amusement Federation (EUROMAT), asociațiile de profil din România, alături de reprezentanți ai Loteriei Române, Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și ai Parlamentului României au agreat elaborarea și semnarea unui “Pact pentru responsabilitatea industriei jocurilor de noroc”. Pactul reprezintă, de acum și scriptic,  asumarea întregii industrii de gambling din România de asigurare, și pentru viitor, a unui comportament responsabil. Și, totodată, de susținere a programului „Joc Responsabil”, cel mai important program din țara noastră care oferă ajutor persoanelor care se confruntă cu probleme de joc și familiilor acestora,

Ca semnatar al Pactului, Romanian Bookmakers întărește ideea că una dintre ariile cu prioritate zero pentru organizația noastră o reprezintă responsabilitatea socială. 

La evenimentul ce a marcat acest nou pas a fost prezentă și echipa de specialiști care asigură funcționarea efectivă a programului, în frunte cu dr. Psihologi și psihoterapeuți Leliana Pârvulescu, Steliana Rizeanu și a Dr Cristian Andrei, coordonatori ai “Joc Responsabil”.

Point - VenusFive-ro 542

Point - VenusFive-ro 436

Point - VenusFive-ro 430

Author: rombook_makers