Doru Gheorghiu se retrage din funcția de Director Executiv al Romanian Bookmakers

Categories: Opinii,Standard

Domnul Doru Gheorghiu se retrage din funcția de Director Executiv al Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.

Mesajul de final de mandat al domniei sale:

“Consider că a venit momentul unei retrageri, cel puțin cu titlu provizoriu, din funcția de Director Executiv al Romanian Bookmakers, după cei cinci ani alături de această organizație.

Am decis să fac acest pas pentru a mă putea dedica, măcar vreme de câteva luni, dezvoltării unor proiecte profesionale personale și ale companiei pe care o dețin. Asociat, am considerat și rațiunea unei necesare schimbări profesionale, oportună uneori după susținerea unor mandate atât de lungi și atât de importante cum a fost cel acordat persoanei mele de către membrii Romanian Bookmakers.

Au fost multe realizări în perioada petrecută alături de Romanian Bookmakers, organizație de care voi rămâne permanent și profund atașat, pe care a fost o onoare să o pot reprezenta. Consider că finalul mandatului acordat de membrii Romanian Bookmakers vine într-o perioadă în care această entitate este pe deplin conturată drept una dintre cele mai importante entități de reprezentare profesională din industria jocurilor de noroc. Sunt convins că acest statut va fi menținut și pe viitor, cu același consistent portofoliu de realizări în misiunile asumate.

În final, țin să mulțumesc membrilor Romanian Bookmakers, fără al căror real suport, prestația mea nu ar fi atins cu siguranță un nivel de eficiență care să ne aducă realizările întreprinse împreună. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor cu care am interacționat profesional în această perioadă, respectiv conducerii ONJN, reprezentanților companiilor implicate în reprezentarea profesională, consultanților și omologilor mei din celelalte asociații de profil.
Cu gândul că viitorul ne va aduce, poate, din nou intersecții profesionale, doresc succes tuturor celor cu care am colaborat în toate proiectele pe care le vizează.”

Doru Gheorghiu

Author: rombook_makers