#NePasă și #SuntemResponsabili

Categories: Opinii,Standard

Sunt motivele pentru care Romanian Bookmakers, Rombet și Romslot, cele mai puternice organizații ale industriei jocurilor de noroc din România, au realizat în premieră – alături de IRES – un sondaj pentru a evalua gradul de informare și percepția angajaților din industrie cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19. Studiul era necesar în condițiile în care vaccinarea încă reprezintă un subiect sensibil.

Datele arată că 62% dintre angajații din jocurile de noroc s-ar vaccina dacă angajatorul ar recomanda imunizarea. În plus, aproape două treimi din respondenți ar fi dispuși să primească mai multe informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 de la angajatori, care sunt percepuți drept o sursă sigură de informare, un vector de influență pro-vaccinare.

E momentul să fim uniți și să contribuim la campania națională de vaccinare. Fiecare dintre noi poate deveni un ambasador al vaccinării. Pentru că vaccinarea este metoda sigură pentru a scăpa de griji, carantină, șomaj tehnic, calea sigură pentru întoarcerea la normalitate.

#JucămResponsabil #SuntemResponsabili #VaUrma

Author: rombook_makers